Käynnissä koko ajan

Miksi?

Detox-kuurin ideana on usein poistaa kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä noudattamalla tietyn tyyppistä ruokavaliota tai paastoa. Entä miten onnistuu mielen siivous ja sen kirkastaminen?
MieliDetox -kurssilla lähdetään pyyhkimään pölyjä mielen pinnalta sekä kuuraamaan kehomieli-yhteyttä näkyvämmäksi hathajoogan välinein. Asanaharjoituksen avulla ankkuroidutaan kehon kautta tilaan ja tähän hetkeen. Keskittymis- ja hengitysharjoitukset auttavat mieltä läsnäolevampaan olemisen tapaan sekä hätistelevät mielen ärsykkeitä loitommalle. Erilaiset maailmankatsomukset, aina joogafilosofiaa myöten ovat kautta historian pureutuneet mielen myrkkyihin ja niistä puhdistautumiseen. Jokaisella kerralla tartutaan yhteen yleismaailmalliseen ärsykkeeseen kerrallaan ja pudistellaan mielen myrkyt hartioilta.

MieliDetox sopii kaiken tasoisille joogaajille, aloittelijasta joogakonkariin. Eri asanoista on tarjolla vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman.

Mitä?

Joka viikko saat käyttöösi kaksi (kestoltaan n. 20 min.) joogaharjoitusta, yhden dynaamisen ja yhden restoratiivisen sekä videoalustuksen, johon sisältyy myös lyhyt läsnäoloharjoitus. Hinta on vain  45 € / 4 vko (49€)

”Larissan ohjauksessa saa olla oma itsensä. Turhaa aikaa tai energiaa ei mene epäolennaiseen ja saa keskittyä rauhassa tekemään asioita vain itseään varten.”

”Larissa on selkeä ohjaaja, helposti lähestyttävä ja tekee joogasta ”normaalia” lisäten siihen kuitenkin syvempiä, joogaperinteen merkityksiä.”

Ilmoittaudu valmennukseen

Verkkokurssille voit ilmoittautua milloin vain ja itse kurssin voit suorittaa omaan tahtiin. Videot ovat voimassa 6 kk:n ajan ilmoittautumisesta. Saat paluupostina sähköpostivahvistuksen ilmoittautumisen saapumisesta (tarkista myös roskaposti!). Saat myös erillisen osallistumislaskun sähköpostiisi parin päivän kuluttua ilmoittautumishetkestä.